Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet slut, existerar det på riktigt?

En saga har inget slut, den fortsätter i fantasin.



En väg har inget slut, den fortsätter alltid i någon annan riktning.



En sång har inget slut, man kan fortsätta nynna.



Du och jag har inget slut, vi fortsätter i mina drömmar.




Fri vers av louis3
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 16:45



Bookmark and Share


    Issand.
väldigt fint
2009-07-01

  elinchristina
VERY GOOOOD!
2008-03-21

  ettjag
åh, både sött och lite olyckligt!
2008-03-21

    3mma
Mkt fint skrivet louise!:)
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Vi är evighetsvarelser, så vi fortsätter i evigheten. I himlen eller i helvetet.
2008-03-20

  Michaela Dutius
Drömmen är evig - och vi bestämmer dess innehåll.
Fint skrivet!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

louis3
louis3