Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tillvaro var slak




 

Min tillvaro var grå

Men Du fick min kuk att stå

Himlen är blå

Du är så god

Du ger mej mod

 

 

Du står där så cool

i din nya snygga kjol

och strålar som en sol

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-19 22:09



Bookmark and Share


  Zara VIP
HAHA...
2009-07-01

    Nattviol
haha..
gör mig glad
trala la la
*S*
2008-03-19

  Just Emotions
jag bara älskar dennA!! ;)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP