Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa till ett kloster.... lärde mig mycket om livet, och jag använde det för att bli någon som visste mycket om livet. Men det var först när jag inte kunde leva mitt liv utan hjälp som jag förstod hur fattig jag varit


Jag lärde mig vad kärlek var först när jag inte hade allt själv

 

Två veckor av lögn

i fattigdom

sparad som semester

barfota

fann jag min bild

 

Min bild

en kärlekstörstig lögn

med dyra stövlar på fötterna

betalade min hyra

 

Men döden

kom med hjälplöshet

mina ogådda skor

ropade beroende

 

Sanningen var att jag måste behöva

och fattigdomen lärde mig vad kärlek var

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-20 14:41



Bookmark and Share


    Glittra G
Underbart klokt skrivet. Varför är det ofta så ... att man måste förlora något för att uppskatta värdet av det?
2008-03-21

  glittertindra
kloka tankar här...
2008-03-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar
2008-03-20

  Michaela Dutius
Oerhört väl skrivet och beskrivet- det är först när vi har behov som vi kan ta emot kärleken- mitt i prick!
Applåd!
2008-03-20

  Carola Zettergren
Milda Matilda vad fantastiskt bra
poetat om en universiell sanning
tror jag!!!!!Enastående!!!!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder