Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Upp-levelse\" (Uppgörelse)


Jag levde aldrig upp
till de blommiga tapeterna i mitt flickrum...

Jag minns besvikelsen i era ögon.
Alla ängars blommor vissnade.

Men jag måste leva.
Upp




Fri vers av Tina-sol
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 14:50



Bookmark and Share


    Glittra G
You and me both darling ...
2008-03-20

  Hildegun Relefors
Starkt skrivet och upplevt!
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Nu kommer jag att tänka på att Ulf Lundell i en sång sjunger om flickor som sviker familjens konfirmationskort...
Inget illa menat.
Bara en association jag fick i samband med dina flickrumstapeter.
2008-03-20

    Melona
absolut!
snyggt skrivet...applåderar
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol