Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten & Drömmen

Jag har köpt en tvättmaskin
och en torktumlare den här veckan.
Jag är logisk. Jag är praktisk.
Hel och ren.
10.000 kronor fattigare.

Och fortfarande står jag i upplysta skyltfönster om nätterna.
Och drömmer om den där kaffemaskinen jag skulle köpa.




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol