Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock and roll på seniorboendet




 

Rock´n Roll på Seniorboendet!

 

 

 

 

 

 

Vad ska vi göra på Seniorboendet?

Röka opium & lyssna på Jimi Hendrix?

Ja!!

Nä!

Vad ska vi göra då?

Vet inte...Ha poesiuppläsningar & seanser & Love~In?

Nä!

Jo!!

Ha filmkvällar inne hos mej med bra gamla rullar & äta nybakade bullar?

Mmmmmm.. Uppfostra stackars hemtjänsten & uppmuntra dom & skoja?

Ja det behövs!!

Party... med mycket droger sex & rock and roll!!

Säjeru bara för att du var så mesig & väluppfostrad för 30/40 år sen...

OK..  Ska vi göra kärlek nu?!

Ja din jävla pseudo-hippie... Kom.

 

2007-03-20




Prosa (Prosapoesi) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2008-03-20 21:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja inte kommer vi att lyssna på kalle Jularbo i alla fall-
väl skrivet
2008-03-21

  Annika Persson
Det är väl bara att rocka på, även gubbar och tanter samt påskkärringar och påskgubbar! Ungdomen sitter i sinnet, även i sinnlig rock. So eighty year old whiskeyboys and girls live it all out rock & roll with dance dance dance all night long! Kul text. M v h Annika Persson
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP