Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag...

 ...än är,
vart jag än går,
så vet jag att:
du alltid finns
kvar hos mig ändå!

Look into my eyes and tell me what you saw..
That you saw was a crying girl whose heart are broken!! =(




Fri vers av kallasEME
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-03-21 21:11



Bookmark and Share


  Junibarn
Temat känns som ett återanvänt glasspapper. Men du gör det fint med engelska på slutet.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kallasEME
kallasEME