Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övermålade lögner

Löftet om att allt skulle vara som vanligt dränkte du, ovillig att vara min vän.
Med rökig blick uppskuren själ matar du mig med lögner.
Översminkade och formbara.

Rofyllt dansar vi, vaggar mig in i ondskefullt lugn.
Till synes ofarliga…
Men en baktanke att sabotera.

Svettiga händer, hopptryckta ord som tillsammans
bildar fläckar på min hud

Jag vet inte vart jag är,
Kväv mig medans du har chansen.




Fri vers av shamii
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 22:08



Bookmark and Share


  Siripiri
En stark och kraftfull dikt. Jag gillar dina ordval.

\" översminkade och formbara\" grymt!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

shamii