Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om det ingick i en kvinnans liv

Hänsynslöst slängs du in och ut som om du var med på det bara för att du håller käften.

Ovarsamma händer lämnar kvar sina avtryck i din hud som om du ville bara för att kläderna dina inte täckte mer än rumpa och bröst.

Stora hårda helvetes vapen sprängs inuti dig som om det var okej för att han var kåt.

Lämnas ensam med en stor portion misslycka och smuts. Som om det inte gjorde något när det skett förr.

Som om det bara handlade om en vilja om ett kön om ett liv…






Fri vers av shamii
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-21 19:31



Bookmark and Share


  Childlike Wild
Hänsynslöst bra, i smutsighetens händer.
Dock skrämmande, det där med ofrivillighet, vapen.
Håll inte käften Shaamii
:)
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

shamii