Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min pojkvän när han fyller 20. Även om någon inte uppskattar ord lika myckets om någon som skriver borde man väl ändå bli glad?


Kärleksmums

Smyg närmare så jag känner din mjuka andning
Kryp nära med din hud
Lägg dig med armen runt om, sådär så att vi andas samma luft
Lägg ditt huvud hos mig så jag kan röra med mina fingertoppar där bara jag når.

Möt mig halvvägs så kan vi falla i varandras kramar och låta oros moln passera
Utan att egna en tanka åt dem.
Det är du och jag under himlen bland tusentals kyssar och drömmar som smakar hallon.
I varandras händer fulla med hallon stoft och munnar ångandes av värme och drömska ord
Famlar vi efter det underbara.

Det underbara som jag finner i din blick.




Fri vers av shamii
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-21 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shamii