Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signaler



Inne i rummets världsliga sammanhang
beter sig tingen
med samma energi
fysiskt nedbrytande

Kropparna rör sig
skapade i ögonblicken
överdrivet nära
sina källor

Detta är en klar
vilja till undergång

Tillfredställd genom existensen
Undergiven sin tro
blir mottagande extraordinärt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-03-21 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP