Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du varma

Så kom
och slicka oss alla

Smek oss
ge oss energi

Gnistra
på böljande vågor,
håll
oss sällskap
vid lägereld

Allt annat än
cool
steker
du oss
du varma
sol




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-06-11 09:41



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
en god vän som man inte vill mista
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan