Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar


Sommar

Björkens grenar lättar i den lätta brisen
Grönt gräs som ser så fylligt ut
Vattnet som ser så välkommande ut för ett dopp

Var blev det av ? Sommaren ?

Längtar..




Fri vers av Mytelia
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 18:28



Bookmark and Share


    lillapoeten
Ja var blev den av?
Hos mig är den enormt välkommen.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mytelia
Mytelia