Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Så stor

För mig är du gudomlig,
du är elden som brinner inom mig..
Du bär solen inom dig.. Och du har
gett mig en del av ditt ljus.

När jag kysser dig kan jag känna..
Hur rädd jag blir för att förlora dig.
För mig är du någon som aldrig kan
ersättas med någon annan.

Om ditt blod skulle rinna skulle jag
dricka det och inte lämna en droppe kvar.
Jag behöver din lust och glädje för att leva..

Du är mitt livs.. mitt livs kärlek.


.. Och jag lämnar dig aldrig.




Fri vers av Mytelia
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mytelia
Mytelia