Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast heta tungor







endast våra heta tungor mot 

varandras kroppar

det svartnar av glädje

chockvågor av kåtljus

när vi blir ett 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-22 23:47



Bookmark and Share


  noname_realmind
WOW! Du skriver kanonbra. Avskalat och träffsäkert.

**applåd**
2008-03-23

    Nattviol
du har rätt - den blev mer
fullödig på detta sätt!!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP