Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
another text


Gråt inte över spilld mjölk

Det är ångest, en känsla som låser sig fast
Känner du regnet när änglarna gråter inatt?
Jag tvättas i tårarnas glans, men mina drömmar rinner av
Det gör mig till ett vrak, men önskan sitter kvar
Att få följa med vinden, förhöja mitt sinne
Till en plats där jag inte är förföljd utav minnen
Så höjer jag blicken och hägrar ett ljus
Som glöder på himmlen, långt bort från stjärnorna nu
Denna världen är sjuk, jag har försökt ta mig fram
Men den enda sanna lyckan går o köpa i gram
Det har stört mig ibland som när jag vandrar sakta
Stukad, hemmåt, i skenet av en gatulampa
Jag var Mr Sunshine i eldens varma famn
Nu är jag en skugga för livet släckte all min kraft
I ett bättre sammanhang, det var mörnet och öl
Men mamma och pappa, gråt inte över spilld mjölk
För det gör änglarna redan




Fri vers av Lars (Din röst i mörkret)
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-23 18:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag delar din diagnos.
Väl mött under gatlampan!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars (Din röst i mörkret)
Lars (Din röst i mörkret)