Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt vallmon blomma




Vad har du där



en stilla trädkrona svajar

och det är lock för mina öron, så tyst


vad har du där

i din djupa skog av tankar



jag vill springa

springa längs dessa brustna stigar



simma likt en groda

till botten av vår bottenlösa sjö



när du slukar mitt mörker

och vallmon blommar 

på ängarna utanför herrgården



jag längtar tills du har dina händer

som brinnande svalor 

på mina revben igen













Fri vers av Plumflower
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-23 22:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker och längtansfylld.
Tycker om!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower