Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Det svider när man mister tråden
Kunde man ha hållit kvar?
Vill tro på ett annat liv, på vakande ögon
Känner dem ibland
Tysta ord, rysningar
Kanske önsketänkande
Vill säga dig en del, lyssnar du?
Tänker på glada stunder
Inget annat känns som verklighet
Känner lukten, lukten av närvaro
Kan ett liv passera helt?
Känns omöjligt, måste vara det.




Fri vers av Joh4nn4
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joh4nn4

Senast publicerade
Väggrenar
Saknad
M
* Se alla