Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggrenar

Promenad längs en enslig väg.
Varför följa denna?
Många väggrenar passeras men man fortsätter, rakt fram

Denna väg fortsätter i evighet. Öppna ögonen!
Låt inte tankar leda dina fötter, tillåt drömmarna.
Ett möte på en annan väg kan förändra.
Var inte rädd för förändring, våga ändra riktning.

Jag gick längs den raka vägen, skuggan var min följeslagare.
Men så såg jag ett varmt ljus i ögonvrån.
Det värmde mitt bröst och släppte fram mitt hjärta.
Jag svängde och fann dig.
Nu går vi hand i hand, ibland svänger vi.
Aldrig är vi ensamma. Vi följer drömmens väg.




Fri vers av Joh4nn4
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joh4nn4

Senast publicerade
Väggrenar
Saknad
M
* Se alla