Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lovade, du lovade.

Louise, du lovade.


Du lovade att du alltid
skulle finnas där för mig.
- Kommer du ihåg?

Du sa att du alltid skulle
hjälpa mig genom saker.
Dom bra och dom dåliga.
- Men hur ska du hjälpa
mig att komma över dig?




Fri vers av TheTruth
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 13:01



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bra text
Det är bara du som kan göra det jag har gått igenom det
har nu gått över 1.5 år och minnena suddas ut men ont gör det
ibland .
Jag har inte gått in i något nytt heller

Tiden läker alla sår

Kram Anna-Karin
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

TheTruth