Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1985-01-16 . 2008-03-23 ALLTID SAKNAD!


Louise Björklund.



DETTA ÄR INTE SANT!


Jag kan inte förstå.
Du skulle ju kämpa.
Du lovade!
Du skulle klara dig.
Du lämnade mig bara.
Helt ensam..

Louise, du var den enda jag hade.
The only one. THE one..
Men jag vet att du hälsar
på mina föräldrar.
Visst hälsar du från mig?

Jag kan inte förstå det här.
Det är faktiskt inte möjligt.
Inget har någon mening.
Jag menar det, inget har
en mening längre. Inget..


Du sparar en plats brevid
dig va? Jag kommer snart..




Fri vers av TheTruth
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 13:14



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Sorg gör så Jävla ont! Känner verkligen det med dig i den här texten... Svårt är att finna någon glädje igen, Kramar!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

TheTruth