Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tycker inte om dig på det sättet raring.

Det är morgon
och jag vet att du tycker att jag är finast
jag försöker äckla till mig
jag vill att du ska förstå att det här var en engångsgrej
om jag drar upp rullgardinen så kanske du kan se mina porer
värt ett försök
men du bara ler och kliar mig på ryggen
det kan du få göra ett tag till
men sedan förvinner jag ur din värld.




Övriga genrer av lisabeth
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-03-24 13:24



Bookmark and Share


    tapetklister
skön humor i texten i till exempel att jaget ska försöka äckla till sig, dra upp rullgardinen för att se om porerna syns då.
och i titeln ryms lite spydighet, bra.

klia på ryggen låter dock lite som om det är en hund eller något.
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth