Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan

Saknar
med en rädsla
att inte kunna andas
en rädsla för att sluta andas

Ord som är för många
de trängs
kväver tills inget hjälper

De glöder
bränner sönder varje syremolekyl

Det är orden som bryter ner
Det är orden som gör att jag kvävs
Det är orden som får mina lungor att verka så små




Fri vers av Pallabra
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra