Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i Själens skog lyser Sången

 


Ur det lysande berget mitt i Själens skog

flödar det magiska kristallklara vattnet

Där hörs Sången

Gå dit

Drick!

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 22:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En sång om källan där vattnet är rikligt och klart.
Väl diktat!
2008-03-25

  Lena Krantz VIP
Om man, som jag, läst lite om taoismen kan man tolka in en hel del av det här (om man så vill), Berget är axis mundi....alltets mittpelare och i dess inre flödar en källa av liv...

Så drick av livet
2008-03-24

    Nattviol
en hjärtesång..

*ler*
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP