Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fortsätter att förstöra dig raring

Känslan kryper intill mig på morgonen
och det kan vara i dagar
massan hindrar mig från att tänka klart
jag flyter med in i din dimma
jag föddes till det här
stackars stackars medmänniska
jag föddes till att vara rastlös och allmänt uttråkad
kommer du inte med något spännande så finns här inget att hämta
det vet du!
för förra gången var inget gott nog
våra dagar var för gäves
jag är din destruktiva sida och alla ser det
vill du kanske ha det så?
du njuter antar jag
men jag mår illa




Övriga genrer av lisabeth
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth