Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stackars dig

Vet du?,nej förresten
uppenbarligen så gör du inte det.
Jag hatar när du tittar på mig,att du ler och tror dig ha funnit rätt kvinna
har du någonsin kännt uppskattning från mitt håll?
det är pinsamt
för din skull så skäms jag
och det handlar inte om vänskapliga skyldigheter
jag är en människa
jag tror inte att du har insett det
jag är affischen på din pojkrumsvägg
det finns ytterst få som inte bajsar
du tror nog att det är jag och kungen
din stackare




Övriga genrer av lisabeth
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-03-25 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth