Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar som korsas

 

 

det snöflingor inte förmår gömma
är det jag aldrig skall glömma
där jag nu med fagra minnen
smakar på alla dina vackra sinnen
och låter leenden vackra bestå
där jag landar på tå
trippar lätt ömsom bedövad
njuter som en av många där i det blå

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-25 16:49



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Läste den på jobbet först men hann inte kommentera då. Väldigt varm och t o m rar dikt som får läsaren att le.
;o)
2008-03-25

  coffe
fantasi bildar tankar och nostalgi i värmens tecken..c
2008-03-25

  aol
härliga tankar som i minnet svävar som drömmar i ditt inre
bravo
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt