Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vakna på stränder i främmande länder

Pressa en
skåning
klämm en
finne

Drick
en dansk
svep en turkisk

Dra en
norsk
ät
en tysk

Koppla av i polen
älska
en ryss

Vad var det du gjorde
just nyss ? -
skit samma
dra till afrika
med detsamma




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan