Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dos



Vi red på en röd rad av råg, och vi såg oss om som vi var.
Du ler som du lär när du är kär, och du är fin som lin.
Vi tar en tur i vår, vi tär en tår i år.

Om du kan kom med mig i år.
Kom om du kan i vår.
Med mod i dig med mod i mig.
Vi går av och an du och jag.

Att gå i sär är som att se i sår.
Det ska ske, det kan ske, ett tu tre.
Att äga en ung äng, är som att äga ett år av din tid.
Vi är som en våt vit vy du och jag, och vi ror oss i lä.

När det går upp för dig, ska jag stå upp för dig.
När vi går ner i vår nöd, ger jag dig nog med nåd.
En fri fe i en fin fyr, det är du det.
En öde ö är att ömt äga min mö.
Bin som bar en bön i byn, bin som bor i en bur.

Du låg när du log och du log när du dog.
Du vill se vad jag vill så, kom si kom sa kom så.
Vad va det jag sa.

Vem är du min vän?

Sen när är du min vän?


När du kär?
När är du här?
När du är här är du kär.
Var vår väg vid min vän?

Hur har du det i dag min vän?
Sov på min säv du är söt som sav.




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 1024 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-25 19:56



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Sov på min säv du är söt som sav.
2019-02-03

    TROZADO
Vilken frasering! Tre bostäver i kulsprutesnabbt tempo smattrar ur pipan som sting av vädjan i förtvivlan! Doktorn är ett unikum och en virtuos när det gäller att klä känslor i ord. Din vän och skrivarbroder i vått och torrt! TROZADO
2010-02-16

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig!

Du skapar en ny slags genre... : )
2009-05-15

  Mikael Larson
ruskigt fin

En fri fe i en fin fyr, det är du det.
2009-05-08

    Glittra G
Åh vad fint. Jag blev jättejättejätteglad ... satt och smålog hela tiden när jag läste den. Finurlig, klurig, smart och rolig.

Tack vännen. Denna bokmärkes och sparas i mitt minne och i mitt hjärta.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777