Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångsynthet

 

 

vad jag antyder
lägger mina ord vid
målar utöver fantasi
är smaker av härlighet
långt mer än bittra tankar

där låter jag allt vara
där spelar jag ord
och tillåter mina fingrar
njuta av allt

där de ömsom smeker
i nästa stund pekar

 

mot...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-25 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt