Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar där under...

 

 

det är som täcket
livet
när det lägger sig om
bäddar in till drömmar
och bjuder
liv

som den självklara sak
lika säkert
som jag griper täcket

och vaggas av tankar

 

men värmen

kommer endast av ett

 

längtan...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 21:48



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Vackert, det får räcka så...\"värmen kommer endast av ett, längtan\" Kram Backsippan
2008-03-26

  aol
så vackert sant värmen kommer av längtan gillas
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt