Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjock?

 

Är en tjock bok sämre än en tunn?

Går det inte att generalisera så?

Nähä.

 

 

 

 

Men en tjock människa då?

Blir hon bättre av att gå ner femtio kilo och bli tunn?

 

 




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-25 22:38



Bookmark and Share


    papillon
Med benen bär den överviktige sin fysiska börda.
På axlarna lastas omvärldens förakt.
Det väger ofta tyngst.
2008-03-26

    Maria Malm
Det är ju insidan som är viktigast, förstås..
2008-03-26

  Rosmarin
Bra!
2008-03-26

  glittertindra
Tyvärr så är det så krasst, som tjock får du blickar, även skratt bakom ryggen eller rätt i ansiktet för att du är tjock och de är inte lika spontana mot dig och du blir inte lyssnad på på samma sätt. Men som smal får du en helt annan uppskattning och en annan spontanitet från både män och kvinnor. Men för smal, då är man tillbaka i blickarna igen. Mittemellan är bäst och där är spektrumet ganska stort vad mittemellan är. Världen är så fördomsfull, så fruktansvärt fördomsfull. Det är rent utav patetiskt hur människor dömer varandra. Går man upp trettio kilo säger folk generat oj!... går man ner trettio kilo säger de entusiastiskt wow!!!
2008-03-26

    Glittra G
Sorry ... såg att jag fått med ord som inte skulle med hahaha ...

och således blev det hela lite virrigt. Det jag skulle skriva i sista meningen var \" Det är inte storleken som är intressant utan det är det som döljer sig bakom liten eller stor som är det viktiga...\"
2008-03-26

    Glittra G
Nej, det är som alltid innehållet som är det viktiga. En tunn bok kan vara mycket bättre för att det viktiga sagts på få rader. Storleken är inte det intressanta ... det är det intressanta bakom.
2008-03-26

  Hannadraken
Jag skrev en hel text som kommentar på den här!
Inspirerande!
2008-03-25

    papillon
- Är man tillräckligt begåvad behöver man ingen motion - Sten Broman
2008-03-25

  Lena Krantz VIP
Om man förlorar 10% av sin vikt (förutsatt att man har något att ta av) så vinner man 30% i kondition säger de som vet nåt om såna saker.
Det kan ju vara ett skäl
Annars skall man göra det som man mår bra av tycker jag....
Förresten är vi inte stöpta i samma form och en hel del människor passar bäst med några sk extrakilon.
2008-03-25

  vetlandaslyna
det handlar om innehållet. förstås. och det där är sannerligen klokt! nu bedömer man väl inte böcker efter hur de ser ut, vilket blir en annan sak vad gäller människor. vi har ingen baksida att läsa sammanfattning på. ännu en fundering bjuder du på ikväll! i like!
2008-03-25

  Carola Zettergren
Tack så hjärtinnerligt
för den här...KRAM!!!
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Näää, bara lättare.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder