Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag sov som bäst med dig

svettigt med duntäcke när det börjar bli varmt ute
jobbigt med den låtande kylen ute i köket
jag har ingen dörr till det
köket alltså
vilken sida ska jag ligga på?
jag vet inget längre
sängen är lika tom som vanligt
bara mina lår
och mina knän skaver mot varandra
ditt ben behövdes liksom där
i mitten av mina
jag tror att vi är skapade till att skeda
jag vill tro att det är en mänsklig rättighet
inget snack om tönten jag ätit några måltider med
utan om dig
med dig
ditt lår var perfekt mellan mina knän
inget snack om tönten jag gick hem med
det var trots allt en månad sedan
han hade tjejdeodorant
din svett doftade himmel
i jämförelse med dove i hans hålor
när det begav sig
om dig
med dig
så kunde jag längta efter att få somna




Övriga genrer av lisabeth
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 22:43



Bookmark and Share


  mayhem and order
Gillas riktigt jävla mycket. Helt underbara ord!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth