Vem brottas inte med ett då, som i dagens ljus bleknar." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem brottas inte med ett då, som i dagens ljus bleknar.


En ytlig ytterlighet

 

 

om de då aldrig var en del av tillvaron
som du så vackert omhuldade
idealen

och det osagda
från dig

så förstår jag än mindre
famlar i minnen
varför du idag
i ditt lilla jag
inte kan bemöda dig att ta emot
sträcka ut en hand där du är

 

ja...

kanske är du där...
utan att förstå


där jag sluter mig i väntan
ett försvar

inför skräcken att bli det du är

 

ett skal

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-26 16:55



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Känner igen mig en hel del i det här orden!
Väl skrivet med säker hand!
2008-03-26

  aol
gillas det är bättre med en öppen hand
2008-03-26

    Maria Malm
Att ge och ta emot, som kan låta enkelt, men ändå inte är det.
2008-03-26

  Gunilla VIP
SÅ ÄR DET!
Fantastiskt fin
skildring!
Av det knutna
som varken förmå
ta emot
eller ge.
Kvar blir....
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt