Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finaste någon kan få

Du är fin som du är när du står med mig här gör dig inte en massa extra besvär utan va den du e och så ska du få se du är värd allt som livet kan ge.
Alla har något bra nåt som andra vill ha även om det inte käns så varda.Det är upp till dig och även till mig att se till att alt årdnar sig.Varje liten sak som du gör varje litet ord som jag hör får mig att förstå att en vän som e så är det finaste någon kan få.




Övriga genrer av sofia S
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-03-26 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofia S