Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ledsen dikt om att inte ge upp hopet.


min ända kära

jag står vid din sida natt som dag när du är som starkast och när du är svag.När du behöver tröst kan du gråta mot mit bröst,behöver du råd eller tips om hur du ska göra så kom bara hit då ska du få höra,jag kommer alltid ha en vaker inre bild av dig när du siter där och håler om mig ,dina fucktiga händer svalkar min kropp där kan jag sitta tils solen går upp,och när du är borta kommer jag alltid vara nära för du du är och kommer alltid att vara min ända kära.




Fri vers av sofia S
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-03-26 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofia S