Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


som ett litet barn!

utan på så tror ni att jag är så glad men egentligen kämpar jag att klara av en vanlig dag.Ni ser hur jag skrattar och ni ser hur jag ler, men inuti min kropp så orkar jag inte mer.Jag vill dölja min smärta så ni ska tro att jag är perfekt, men hur ska jag kunna spela, Vet jag ens det själv? Spelet är svårt och det finns inga regler folk får göra som dom vill just då när ingen ser en.Jag äter men jag svälter ändå, får ingen näring energi eller så.Som ett litet barn som söker efter svaret varför lever jag? Som ett litet barn som har fått känna smärta.Varför lever jag??




Övriga genrer av sofia S
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-07 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofia S