Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fåfängda leken

Släck lampan med dina vackra händer
Jag smaka på dina otroligt blekta tänder
Samtidigt som min kropp vill leka
nära och smeka
Vill jag att vi glömmer allt detta nu
Jag är ju inte alls såsom du




Fri vers av Pallabra
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-03-26 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra