Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusningstrafik

 

 

 

i den polerade vardagens grepp
ligger de där och ruvar där mellan
i väntan på nästa avgång
inutitankarna ankrade

att syner i sinnet hoppar bock
jämfota i brist på sansade svar
utan att smaka på ett varför
på en vit yta

svag is

existerar inte

 

eller...

 

antydan är bara ett flak
där han greppar tampen
hissar seglet

det sista

han tänker på att skaffa
glöms bort i själbevarelsens rusningstrafik

 

 

ankaret

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-26 21:30



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
...hm, slutet förbryllar, är det tydligt ellet dubbelt...funderar en stund till! Kram Backsippan
2008-03-27

  Gunilla VIP
:-)
Alltför lätt att bli
fartblind....
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt