Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan så knepigt...

 

 

så aviga
tillåts vi dock njuta
jag i mitt och du i min motsats
där vi båda finner ro

en yta stor nog att leva av
en plats utan motstånd
en arena att uppträda på

tala om när nästa föreställning
lyfter fram dina tankar

och jag lovar

en besökare kommer
för att försöka

förstå...

 

till toner av Ramstein

 

 

vilket du antagligen inte...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-26 21:39



Bookmark and Share


  aol
vacker dikt om att hoppas på ett öppnande av en männikas inre
en längtan ett hopp kanske det sker
2008-03-27

  lilla t
En utställning på G? Ramstein är kass på tyska,,, så jag vågar inte ens tänka längre... men det är tryck i dunket .
2008-03-26

    Nattviol
finna ro trots
allt som är avigt
finner tankarna vandra
vidare på de oavslutade
meningarna...
men det är lite
knepigt.
den känns
så väldigt
personligt åsyftad..
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt