Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma njutning

 

 

köpte ramar idag
lycklig är jag
som hittade dem
bildfria att fyllas

för tio pix stycket
och med skavda kanter
skall de omsluta
bildberika
fylla

om inte annat
så min önskan

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-26 21:50



Bookmark and Share


  aol
bildfria att fyllas med din önskan
2008-03-27

    Maria Malm
Bildfria att fyllas..fullt med möjligheter ges.
2008-03-27

  Elaine.S VIP
Speciella ramar kan man ana ....
2008-03-26

  Gunilla VIP
Fantasiskt!
De bara väntar
på att fyllas....
2008-03-26

    Nattviol
vet känslan
så väl
(köper alltid ramar..)

\"bildfria att fyllas\"

den meningen öppnar
upp
för allt!
2008-03-26

  Lena Krantz VIP
Den kan säkert komma långt!
;o)
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt