Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till alla som har ett minne de helst vill glömma

Vad som än händer
vill jag vara en del av ditt liv
så länge jag lever
sa han strax innan han försvann

Och han fick rätt
Hon slutade aldrig att tänka på honom




Fri vers av Tina-sol
Läst 987 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-03-26 23:19



Bookmark and Share


    tehdog
Åh.. Rubriken ger verkligen rätt effekt.
2009-08-06

  ~Leonardo~
Den bitterljuva kärleken...oändligt bra skildrad.
2008-09-09

  Lejonhjärtas poesi
Känsla som smärtar, minne som består, poesi som berör.
2008-03-28

    Blåklinten
dikten känns längst inne i hjärtat,
applåd!
2008-03-28

  Spir@
Applåderar!
2008-03-28

  Simmerskan
så jäkla snyggt. Bilden kompletterar din poesi på ett alldeles utmärkt sätt. Dethär är äkta, dethär är kvalitet.
2008-03-28

  Louise. J
Passande bild till texten, btw.
Det blir ett bokmärke det här!
2008-03-28

    Ivy-Jean
Sista raderna sitter
som ett cherry on the cake,
den som man tröstäter.
Medans han är med en,
han man aldrig glömmer.

Applåder!
2008-03-28

  albertina
Först vill jag börja med att säga att biden du har val säger mer än texten du skrivit.
Herregud så bra den var.
Mitt hjärta bultar och jag vet inte vart jag ska ta vägen=)
Har kännt samma känsla som förmedlad i din text.
Det är nog därför den berör mig så mycket.
Bokmärker den på stuts=)
Tackar för fina rader
2008-03-28

    Mickey Blue Eyes
Riktigt bra beskrivet! *applåd*
2008-03-28

    Melona
mais oui...

applåderar,
snyggt foto med! :)
2008-03-27

    Glittra G
åh underbart sorgligt. Me like!!!
2008-03-27

    eva m h
Också ett sätt att bli hågkommen på!
Bra skrivet!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol