Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var jag inte längre mänska

 



så var jag

inte mänska längre

utan en fiskmås 

 

jag seglade på måfå

vart jag ville

hur jag ville

när jag ville

 

jag slöt mina ögon 

svävade 

min livslust var bortom

beskrivning & erfarenhet

 

jag var utom räckhåll

för världens meningslösheter

& våld

jag flög med sikte på havet

 

jag badade i lufthavet

jag svävade i kärleken

 

glödgades av glädje

skrek & sjöng min f r i d!

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-27 00:25



Bookmark and Share


  Simmerskan
mm visst borde människan också haft vingar...fåglarna har en förmån...vackert vackert
2008-04-22

    Nattviol
alla är vi ett och samma
när vi sluter våra ögon
och öppnar våra sinnen
är världen gränslös
och vi blir utan början
utan slut...
bara finns till

de orden fick du mig
att känna när jag läste
din dikt...
2008-03-27

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och berörande-känner luften under vingarna och luften i lungorna medan jag läser.
Applåd!
2008-03-27

  Manal
jag tycker om denna fria känsla i oren, men du har stavat fel på människa.
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP