Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det sådanna människor?

Krav, krav och mer krav
allt folk ställer är krav.
Vart finns det männsikor som kan vara nöjda med tillvaron, och de tillvaron ger?
\"En bra vän är såhär\", \" En vacker tjej ser ut såhär\", \" En bra värld, den fungerar såhär\"
Vart står allt det skrivet?
Jag hade gärna läst den paragrafen..

Jag är trött på människor som tror sig veta hur världen ska se ut och hur människor ska vara.
I min mening är en vis människa,
en människa som har idéer och förhoppningar om hur personen vill att världen ska se ut.
En klok människa vet inte allt.
En naiv och dum människa säger att han vet allt.

Vart finns det människor med fötterna på jorden?
Vart finns det människor som inser att världen inte går att förändra genom krav och ideal?

Vart finns det människor som förstår, att det är vi som formar världen,och inte
världen som formar oss..


( Se, inte ens jag kan låta bli att ställa krav.. )




Övriga genrer av Kriss*
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-27 03:03



Bookmark and Share


  Aida*
Bland de snyggaste avslut samt reflektioner du har gjort! Bravo
2008-03-27

  Aisha VIP
...bra skrivet!....\" en naiv och dum människa säger att han vet allt..\"..
kram från Aisha
2008-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Vem har sagt att det handlar om att förändra världen?
2008-03-27

    *Zenobia*
jag ställer inga krav, jag lägger ner dom...
2008-03-27

  Michaela Dutius
Så är det- krav ställer vi alla- mer elle rmindre medvetet!
Det gäller att välja vilka krav man ska ställa upp på!
Väl diktat!
2008-03-27

    Nicklas VIP
Sitter man bara och klagar, pratar om hur saker och ting borde vara, så blir ingenting bättre. Ord finns det gott om, handlingar desto färre.

Sedan att alla ska tycka likdanat om hur världen borde se ut är inte de lättaste heller.

Hur man ska vara som person, jo man ska vara sig själv.
En bra vän ska givetvis vara på ett visst sätt, pålitlig t.ex.
En vacker tjej däremot. Hon kan se ut på många olika sätt och vis.

Klyschigt kanske, men sant:
Skönheten kommer inifrån. Dock inte enbart, såklart.

Hursomhelst, bra skrivet!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Kriss*
Kriss*