Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deleteknappen - min bästa vän

det står still i huvudet,
jag söker efter ord som skulle passa mina känslor för dig
men det går inte att hitta några.

förstummad
att någon som du kunde falla så lågt
och just i mina ögon

den lena smaken jag kände
när mina läppar bildade ditt namn
den avdunstade
nu är ditt namn simpelt

du är en i mängden
om ens det

du raderas bort från mitt liv likaså mitt hjärta
allt jag behöver göra
är att trycka på delete.

behåll dina lögner
jag behöver dem inte

du är tom, du är färglös
och nu
är du borta..

[del] ...




Fri vers av Kriss*
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-26 02:24



Bookmark and Share


    användarvänlig
Tyngd och rakhet. Värd att läsas!
2008-12-03

  Aisha VIP
...fyndigt...
...åh vad jag önskar ibland att min deleatknapp funkade så!!
kram från Aisha
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Kriss*
Kriss*