Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt handlar om någon som inte har några kompisar. OBS! Den handlar inte om mig om du trodde det!


Ensam

Går ensam över skolgården
Ingen märker mej
Säger hej men ingen hör mej
Går henom korridoren
Ingen ser mig
Går fram till skåpet
Ingen märker mej
Skolan slutar
Folk börjar se mej!




Fri vers av Niddan
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niddan