Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endel saker glömmer man aldrig.. Endel av dom sakerna sätter sig på djupet och följer en restern av livet!


Saker man inte glömmer

Det finns saker man inte kan glömma.
Det finns känslor som man inte kan gömma.
Det finns minnen som aldrig försvinner,
Hur många tårar som än rinner...




Fri vers av Niddan
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-06 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niddan