Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske är så lätt..?

Om jag blir en sån som spanar in manliga häckar
i Lets Dance som största fredagsnöje
snälla hejda mig då

Om jag drömmer mig bort med några Idoler,
Snygg-Erik eller Danny
(Måns må vara ett undantag)
snälla hejda mig då

Om ni hittar mig dansandes i en schlagerbar
eller karaokebar utan viss självironi
snälla hejda mig då

Men om ni ser att jag är lycklig
på riktigt
Ja, då kan ni låta mig va




Fri vers av Tina-sol
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 21:12



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbart slut på den här texten *ler*
2008-03-27

    Komisarek
Den var underbar och jag började nästan gapflabba och då ska du veta att det är slällan jag skarttar
Du fångar ett fenomen med glimten i ögat med humor och utan att vara alltför elak
Snälla snälla får jag maila den här till min mamma:)
2008-03-27

    Melona
puss på dig

lycka ära allt!!!
2008-03-27

  Fånga dagen
Suveränt gillas
Du kan väl titta på vad du vill bara det gör dig lycklig och glad

Anna-Karin
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol