Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstigt namn, jag har döpt honom...


svarten


det är jag som gör det men inte jag som orsakar det, det är svarten.
han ger mig panik och rädsla, tårar och skrik.
han kommer och går, hälsar på när han vill.




Fri vers av zebraflickan
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-03-27 22:59



Bookmark and Share


  ospray
vem är svarten ?
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

zebraflickan