skärvan av..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvan av..




flydd

 

 

 

 


 
åren             
   i en ögonblicksbild 

tagna                           

 om ock ej                 

   förverkligade

 nås du

       så

 

 

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-03-28 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~